Onze specialismen

Bij DeKu - Tech zijn we trots op onze expertise in verschillende vakgebieden binnen de elektrische sector. Onze gespecialiseerde diensten omvatten onder andere:

  1. Alarm Systemen: Bescherm uw woning of bedrijf met onze geavanceerde alarmsystemen. We bieden betrouwbare oplossingen voor inbraakdetectie en brandbeveiliging, zodat u met een gerust hart kunt slapen of uw bedrijf kunt runnen.
  2. Data en Telefonie Netwerken: In dit digitale tijdperk is een snel en betrouwbaar netwerk essentieel. Ons team van experts helpt u bij het ontwerpen en installeren van data- en telefonie netwerken die voldoen aan uw specifieke behoeften. We zorgen voor een optimale connectiviteit en communicatie binnen uw woning of bedrijf.
  3. Elektrische Installaties: Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie, onze elektriciens zorgen voor hoogwaardige elektrische installaties. Van de basisbekabeling tot de installatie van stopcontacten, schakelaars en verlichting, wij zorgen voor een veilige en efficiënte elektrische infrastructuur.
  4. Krachtstroom Installaties: Voor industriële toepassingen of zware apparatuur is krachtstroom vaak noodzakelijk. Onze specialisten hebben ervaring in het ontwerpen en installeren van krachtstroom installaties die voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf. We zorgen voor een betrouwbare en veilige stroomvoorziening.
  5. Tuinelectra: Maak uw tuin tot een sfeervolle en functionele buitenruimte met onze tuinelectra oplossingen. Of het nu gaat om het plaatsen van tuinverlichting, het installeren van stopcontacten in uw tuinhuisje of het aanleggen van beregeningssystemen, wij zorgen ervoor dat uw tuin voorzien is van de nodige elektrische voorzieningen.
  6. Diverse Verlichtingen: Verlichting speelt een essentiële rol in zowel functionele als decoratieve aspecten van uw woning of bedrijf. Onze experts helpen u bij het kiezen en installeren van diverse verlichtingsoplossingen, zoals LED-verlichting, sfeerverlichting, buitenverlichting en nog veel meer. We creëren de juiste ambiance en zorgen voor een efficiënt energieverbruik.

Bij DeKu - Tech streven we ernaar om hoogwaardige elektrische oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen. Ons ervaren team van elektriciens staat klaar om u te adviseren, te begeleiden en te ondersteunen bij uw project, van ontwerp tot installatie en onderhoud.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met uw alarmsystemen, data en telefonie netwerken, elektrische installaties, krachtstroom installaties, tuinelektra en diverse verlichtingen. We kijken ernaar uit om samen te werken aan uw elektrische projecten en u te voorzien van de hoogste kwaliteit en service.